[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Boston-Detroit
Lauantaina 23.12 klo 20.00
NHL

Lauantai-illan parhaaseen katseluaikaan tulee jääkiekon ystäville NHL-herkkua joulun kunniaksi. Vahvassa vireessä oleva Boston kohtaa Detroitin, joka kaipaisi kipeästi pisteitä.

Boston on mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on kaatanut mm. Winnipegin ja Columbuksen. Voitot ovat olleet tärkeitä, sillä joukkua on vimeisissä pudotuspelipaikoissa vielä kiinni, mutta taistelu paikoista on kovaa ja jatkunee aivan runkosarjan loppuun asti. David Pastrnak jatkaa joukkueensa tehoikkaimpana ja parhaana maalintekijänä tehoilla 15+16. Tuukka Rask on jatkanut hyviä otteitaan maalilla vaikean alkukauden jälkeen, Raskin torjuntaprosentti tulee velä paranemaan nykyisestä 91,6%:sta.

Detroit on selättänyt pahimman kriisinsä ja kerännyt pisteitä neljästä pelistä viimeisessä viidessä (kaksi voittanut, kaksi ja-tappiota). Pudotuspelipaikka on silti karannut jo seitsemän pisteen päähän, jonka kiriminen NHL:ssä on erittäin vaikeaa. Anthony Mantha on joukkueensa tehokkain maaliniskijä kolmellatoista osumallaan, mutta kliinisiä maalintekijöitä joukkueessa on liian vähän, Tomas Tatar ja Gustav Nyquist ovat iskeneet 10 osumaa kumpainenkin. Kaiken lisäksi joukkueen nimetön ja heikko puolustus päästää liikaa osumia illasta toiseen. Jimmy Howardin päästettyjen maalien keskiarvo on 2.88, Petr Mrazekin peräti 3.64.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Bostonilta uupuvat loukkaantumisten vuoksi varakapteeni David Krejci, Peter Cehlarik sekä puolustaja Adam McQuaid. Detroitilla ei poissaoloja ole.

Arvio

Bostonin tilanne on hyvä, joukkue taistelee paikasta pudotuspeleihin ja joukkueen tulevaisuus näyttää hyvältä viime vuosina tehtyjen varausten ansiosta. Tuukka Rask on selkeä ykkösvahti seurassa vielä vuosia. Detroitin tilanne on vaikeampi, uudelleenrakennusprojketi on aivan alkuvaiheessa ja tämä kausi näyttää menevän joukkueelta ohi. Taistelutahtoa löytyy mutta jotain Detroitilta vielä puuttuu. Boston näyttää kotona kaapin paikan ja ottaa voiton itselleen. Boston on myös vienyt nimiinsä joukkueiden kolme edellistä virallista kohtaamista, joten nyky-Detroit tuntuu sopivan hyvin Bostonille.

Boston-Detroit 1 (1.86)