[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Calgary-St.Louis
Torstaina 21.12 klo 04.30
NHL

Calgary roikkuu kynsin ja hampain pudotuspelitaistelussa, ja joukkueen peli on paikoitellen näyttänytkin hyvältä. Vauhtikone Johnny Gaudreau on omilla pisteluvuillaan tehoin 13+27, ja joukkueen paras maalintekijä on Sean Monahan, jolla osumia on kasassa jo 17. Viimeisissä peleissään Flames ei ole ollut aivan parhaimmillaan, se on voittanut vain kaksi ottelua edellisestä viidestä. Oman pään pelaamisessa vaadittaisiin lisää tiiveyttä, se päästää edelleen liikaa ja liian helppoja maaleja illasta toiseen.

St.Louis on keikkunut Läntiden konferenssin kärjessä koko syyskauden. Joukkue on iseknyt upean määrän osumia (107) ja päästänyt niitä ihailtavan vähän (88). Myös Blues on voittanut vain kaksi ottelua edellisestä viidestä, joka on hieman huolestuttavaa. Jaiden Schwartzin nilkkavamma tuli joukkueelle pahaan aikaan, laitahyökkääjä on iskenyt kolmanneksi eniten tehoja joukkueessaan, 14+21. Maalivahtikaksikko Jake Allen – Carter Hutton pelaa korkealla tasolla joukkueen maalissa, heidän varaansa on hyvä rakentaa.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Calgarylla ei loukkaantumishuolia ole. Bluesilta uupuu ykkökentän laitahyökkääjä Schwartz vielä useamman viikon.

Arvio

Tässä otteluparissa St.Louisin rutiini, tiiviimpi kenttätasapaino ja vahvempi hyökkäys mm. Vladimir Tarasenkon ja Brayden Schennin johdolla. Calgary roikkuu ja raataa ottelusta toiseen, mutta on kaikilla kriittisillä tasoilla St.Louisin kaltaisia joukkueita jäljessä monella eri osa-alueella. Vierasjoukkue on tehnyt kymmenen maalia enemmän kuin illan isännät, ja päästänyt toistakymmentä osumaa vähemmän maaliinsa. St.Louis on lähellä voittoa vieraskaukalosta huolimatta, joukkueen taso on vain niin paljon parempi tällä hetkellä.

Calgary-St.Louis 2 (2.55)