[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Edmonton-San Jose
Tiistaina 19.12 klo 04.00
NHL

Edmonton on tarttunut viimeiseen oljenkorteensa tämän kauden pudotuspelejä ajatellen, ja taistelee jokaisessa ottelussaan kuin raivo härkä voitosta. Lauantai-iltana pelatussa ottelussa Minnesotaa vastaan Jesse Puljujärvi teki ratkaisevan voitto-osuman, ja joukkue pelasi muutenkin olosuhteisiin nähden hyvin. Kolme otteluaan viidestä edellisestä voittanut Oilers ei ole vielä luovuttanut pudotuspelien suhteen, mutta jatkossa joukkueen pelin pitää olla huolellisempaa alusta loppuun saakka. Liian usein joukkue tekee otteluista itselleen liian vaikean. Connor McDavid johtaa esimerkillään joukkoja tehoilla 12+28.

San Jose on myöskin pelannut viime aikoina hyvin, sillä joukkue on voittanut kolme otteluaan edellisestä viidestä, ja ottanut tappiopeleistäänkin pisteen mukaan molemmista. Joukkue ei iske kaikista eniten maaleja, mutta toisaalta puolustuspelikin on ollut jo pitkään yksi liigan parhaita, se on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa! Logan Couture on joukkueensa paras maalintekijä viidellätoista maalillaan sekä Joonas Donskoi hieman yllättäen toiseksi tehokkain maaliniskijä kahdeksalla osumallaan.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Edmontonilta uupuu ainoastaan puolustaja Adam Larsson. San Joselta sivussa ovat hyökkääjät Mikkel Boedker sekä Barclay Goodrow.

Arvio

Edmonton on iskenyt maaleja ihailtavaan tahtin edellisillä ottelukierroksilla. Epätoivoisesta joukkueesta löytyy jalkanopeita pelaajia, vaikka koko joukkueen pelinopeus ei näytä välillä riittävän. Seitsemän pisteen takamatka viimeiseen pudotuspelipaikkaan laittaa joukkueen antamaan parastaan joka ilta kaukalossa, ja yrittämään loppuun asti. San Jose näyttää ja tuntuu pudotuspelijoukkueeelta jälleen kerran, ja etenkin puolustuspeli on malliesimerkkinä muille. Edmontonin kehittynyt peli ja paikalleen loksahtaneet ketjut luovat kuitenkin uuden haasteen hailaumalle, ja pelistä tulee kahden isokokoisen, nopeita pelaajia sisältävän joukkueen taistelu voitosta. Edmontonin hyökkäysvoima, mutta myös epävarma puolustus ja ailahteleva Cam Talbot maalilla luovat puitteet viihdyttävälle ja maalirikkaalle ottelulle.

Ottelussa yli 5,5 maalia, sis. jatkoajan ja RL-kisan (1.95)