Uusi, kahdeksas Star Wars-leffasarjan elokuva on tullut elokuvateattereihin. Tämä on näkynyt intoiluna myös NHL-katsomoissa, missä kiekkofanit ovat sonnustautuneet leffasarjoista tuttujen hahmojen asuihin. NHL:n verkkosivut ovat huomanneet tämän myös. Sarjan verkkosivut ottivat osaa Star Wars-huumaan kysymällä liigan pelaajilta, kenen Star Wars-leffojen hahmon he valitsisivat pelikaverikseen.

– Ottaisin varmasti Jar Jar Binksin. Hän on niin ärsyttävä, että saisi varmasti vastustajan pelin sekaisin. Kukaan ei oikeastaan pidä Jar Jar Binksistä, joten vastustajalla ei olisi hauskaa kaukalossa, Tampa Bay Lightningin hyökkääjä J.T. Brown sanoi.

Jedimestarina tunnettu Yoda sai myös paljon ääniä NHL-pelaajilta.

– Ottaisin Yodan. Hän on mahtava. Ja hänellä on se Voima. Hän on vain mahtava ja voi opettaa kaikkia, San Jose Sharksin hyökkääjä Jannik Hansen sanoi.

Myös Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä Bryan Rust oli samoilla linjoilla.

– Sanoisin ehkä Yodan, sillä hän varmasti saisi joukkueemme menemään minkä tahansa tilanteen läpi, Rust sanoi.

Tampa Bayn maalivahti Peter Budaj oli kuitenkin eri linjoilla.

– Ottaisin varmasti Obi-Wan Kenobin, sillä hän on hyvin luotettava ja rehellinen. Hän voisi olla luotettava puolustussuuntaan ja maalivahtina voisin luottaa häneen, Budaj sanoi.

Myös ”pimeä puoli” sai ääniä.

– Anakin Skywalker. Hänessä on hyvää ja pahaa. Pidän siitä, Sharks-puolustaja Brent Burns sanoi.

Vastaus on siinä mielessä yllättävä, että Burns on esiintynyt NHL:n tähdistötapahtumassa Chewbaccan asussa. Pelikaveriksi karvakaveri ei kuitenkaan Burnsin mielestä sovellu.

NHL

@NHL
Rolling into #TheLastJedi premiere like...