Joonas Donskoin ilta oli lähes täydellinen.

San Josen hyökkääjä viimeisteli kaksi komeaa maalia Anaheim Ducksin verkkoon ja sai ansaitun valinnan ottelun ykköstähdeksi. Ainoa kauneusvirhe oli, että San Jose lopulta hävisi ottelun pitkäksi venyneen voittomaalikilpailun jälkeen maalein 2–3.

Donskoi vei San Josen 1–0-johtoon ottelun neljännellä minuutilla. Anaheim oli lähdössä vastahyökkäykseen syvältä omasta päädystään, mutta siniviivalla Ducksin pelaajat ajoivat Donskoin ja Logan Couturen virittämään ”miinaan”. Couture nappasi kiekon ja siirsi sen Donskoille, joka pääsi yksin Ducksin sveitsiläismaalivahtia Reto Berraa vastaan.

Donskoi esitti sellaiset muuvit, että tv-selostajatkin menivät sekaisin.

”Mitkä liikkeet Donskoilta!” selostajat ulvovat alta näkyvällä videolla.

Hieman ennen kolmannen erän puoliväliä Donskoi viimeisteli melko erilaisen osuman. Sharks pelasi ylivoimalla, ja Berran torjunnan jälkeen Donskoi ronkki kiekon verkkoon ja tasoitti numeroiksi 2–2.

Voittomaalikilpailussa ratkaisua saatiin odottaa peräti 9. kierrokselle asti, ennen kuin Ducksin Antoine Vermette ratkaisi pelin.

San Jose on saanut kolmesta viime ottelustaan vain yhden tasapelipisteen ja on läntisessä konferenssissa nyt yhdeksäntenä.

Donskoin saldo tältä kaudelta näyttää 19 pelin jälkeen lukemia 7+3=10. Donskoin osumat näet allaolevista twiiteistä.