Florida Panthers voitti Toronto Maple Leafsin Suomen aikaa torstain vastaisena yönä 3-2 jatkoajan jälkeen. Joukkueen suomalaispelaajat olivat vahvasti mukana varmistamassa voittoa.

Panthers teki avausmaalinsa jo minuutin pelin jälkeen. Maalin syötti Eetu Luostarinen ja sen viimeisteli Anton Lundell. Samalla Lundell katkaisi pitkän kuivan jaksonsa, nimittäin hän oli pelannut edelliset 12 ottelua täysin ilman maaleja ja tehopisteitä.

NHL:ssä toista kauttaan pelaavan Lundellin kuluva kausi on ollut selkeästi hankalampi verrattuna tulokaskauteen. Tämän kauden 66 otteluun Lundell on nyt kasannut tehopisteet 10+19=29, kun viime kaudella hän tehtaili runkosarjaan 44 pistettä.

Jatkoajan voitto-osuman viimeisteli Brandon Montour ja syötön maaliin tarjoili Aleksander Barkov.