Colorado Avalanche todisti NHL:ssä perjantaiyönä erikoista vuoristorataa. Joukkue nimittäin johti Los Angeles Kingsiä vastaan toisella erätauolla 4-2, mutta suli lopulta tappioon voittomaalikisan päätteeksi maalein 4-5.

Colorado kenties ykköshyökkääjä Mikko Rantanen syötti toisen erän ja samalla siis joukkueen maaleista kaksi. Nuo neljä häkkiä syntyivät 14 minuutin ja 11 sekunnin sisällä toisistaan.

Päätöserässä Kings tuli kuitenkin rinnalle ja voittomaalikisassa ohi. Coloradolle tappio oli toinen peräkkäin. Joukkueen kokoonpanosta puuttuivat esimerkiksi hyökkääjät Gabriel Langeskog, Nathan MacKinnon ja Valeri Nitshushkin, maalivahti Pavel Francouz ja lukuisia muita nimiä.

– En tuomitsisi meidän pelin alkua, mutta en myöskään kehuisi sitä. En pitänyt ensimmäisestä enkä viimeisestä (Kingsin) maalista. Kolmas erä oli hyvä, mutta vastustajan nuo pari maalia olivat liian helppoja, Avs-luotsi Jared Bednar puhisi NHL:n nettisivuilla.

Colorado on omassa divisioonassaan neljäntenä ja Kings omassa vastaavasti jopa kakkosena.