Pittsburgh Penguins ja Detroit Red Wings järjestivät jääkiekon NHL:ssä torstain vastaisena yönä uskomattoman show’n, jonka pääosaan nousi jälkimmäisenä mainittu osapuoli.

Pens oli ensimmäiselle erätauolle tultaessa peräti neljän maalin etumatkalla (4-0), kiitos osaksi kaksi maalia alustaneen Kasperi Kapasen.

Detroitin maalivahti Ville Husson ottelu jäi tällä kertaa ensimmäisen erän mittaiseksi, ja sittemmin Red Wings aloitti käsittämättömän kirin.

Kun Red Wings iski toisessa ja kolmannessa erässä kummassakin kaksi maalia ja jatkoilla yhden, meni peli lopulta uskomattomasti Detroitille maalein 5-4.

Kapasen peliaika jäi lopulta vain reiluun seitsemään minuuttiin, Husson siis vajaaseen yhteen erään ja Red Wingsin toisen suomalaisen, pakki Olli Määtän vastuu oli reilut 12 minuuttia.

Detroit on Atlantin divisioonassa neljäntenä, Penguins on Metropolitanin puolella kolmantena.