Useat NHL-seurat ovat huhujen mukaan jo tiedustelleet Vancouver Canucksin kanssa jatkosopimuksesta kieltäytyneen kapteeni Bo Horvatin mahdollista myyntihintaa.

NYI Hockey Now -sivuston toimittaja Stefen Rosnerin mukaan yksi tällainen seura on New York Islanders. Rosner ehdottaa itse pakettia, jolla viimeistä sopimusvuottaan pelaava maalitykki kenties irtoaisi saarelaisten paitaan.

– Islandersin kärkilupauksella, keskushyökkääjä Aatu Rädyllä olisi merkittävä vaihtoarvo siirtomarkkinoilla. Kahden suunnan sentterinä saattaisi olla Canucksin GM Patrik Allvinille houkuttava vaihtokohde, varsinkin kun hän on luopumassa yhdestä sellaisesta. Jos Horvat kaupataan, on se merkki Canucksin uudelleenrakennuksen puolesta. Räty ei olisi huono palanen siihen tarkoitukseen, Rosner pyörittelee.

Rosner tosin muistuttaa, että Islandersin olisi lyötävä Rädyn lisäksi lihoiksi muutakin saadakseen 59 maalin kausitahdissa pelaava Horvat riveihinsä.

– Ei ole kysymystäkään siitä, etteikö ensi kesän ykköskierroksen varaus sisältyisi kauppaan, Rosner muistuttaa ja nimeää myös kaksi muuta mahdollista pakettiin sisältyvää prospektia, puolustajat Samuel Bolducin ja Calle Odeliuksen.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoi aiemmin Canucksin hakevan vaihdossa ainakin nuorta keskushyökkääjää, oikealta laukovaa nuorta puolustajaa sekä varausvuoroa. Räty täyttäisi osaltaan ensimmäisen kriteerin.