Dallas Stars katkaisi viime yönä kahden ottelun tappioputkensa. Dallas nappasi voiton Ottawa Senatorsista jatkoajalla maalein 4-3.

Dallasin sankari oli kaksi maalia viimeistellyt Miro Heiskanen. Heiskanen sivalsi ensimmäisen ranteella heti aloitusvoiton jälkeen. Toinen syntyi niin ikään ranteella hyvän nousun päätteeksi, kun Heiskanen nousi yksin hyökkäysalueelle ja laukoi kiekon pienestä kulmasta sisään.

Heiskasen maalit syntyivät ensimmäisessä erässä ja hyvin lähekkäin. Itseasiassa maalit syntyivät minuutin ja 48 sekunnin sisällä toisistaan.

Heiskanen paukutti kaksi maalia viidenneksi nopeiten kaikista puolustajista Dallasin historiassa. Heiskasta nopeammin kaksi maalia tehtiin Dallas-paidassa viimeksi kaudella 2001. Tuolloin Stars-legenda Sergei Zubov pyssytti kaksi maalia 57 sekunnissa. Venäläispakin maalit ovat myös seuraennätys.

Heiskanen on pelannut tällä kaudella 24 ottelua tehoin 5+16=21.