Puheet Jakob Chychrunin treidaamisesta ovat olleet ilmassa jo pitkään. Viime aikoina keskusteluja on hidastanut Arizona Coyotes -puolustajan loukkaantuminen, mutta nyt kanadalainen on palaamassa kokoonpanoon.

Chychrun tulee pelaamaan kauden avausottelunsa 21.11. Nashville Predatorsia vastaan. Harjoitusvahvuuteen kanadalaisen on tarkoitus palata torstaina paikallista aikaa.

Hanakimmin Chychrunin perässä arvellaan olevan ainakin aktiivisesti pakkia etsivän Ottawa Senatorsin. 24-vuotiaasta puolustajasta pyydetään yhä ainakin kahta ykköskierroksen varausvuoroa.

— Tällä kaudella on ollut paljon puolustajien loukkaantumisia, ja uskon meille tulevan paljon vaihtoehtoja, GM Bill Armstrong kommentoi The Athleticille toimitusjohtajien kokouksen yhteydessä. Olemme vain kärsivällisiä. Tietysti paljon riippuu myös siitä, miten hyvin hän pelaa palatessaan kokoonpanoon. En tiedä, onko se korkea rima. Uskon, että muut toimitusjohtajat ajattelevat samoin. Uskoisin heidän pyytävän samaa minun asemassani.

Chychrunin arvoa pelaajamarkkinoilla nostavat puolustajien maalipörssin voitto toissa kaudella sekä kesään 2025 asti ulottuva 4,6 miljoonan dollarin keskimääräiseen kausipalkkaan oikeuttava sopimus. Heikompi viime kausi sen sijaan heikensi markkina-arvoa.