Columbus Blue Jacketsin suurin odotuksin alkanut kausi NHL:ssä on lässähtänyt pannukakuksi tappioputkien sekä kärkipelaajien loukkaantumisten myötä.

Viimeistään ykköspuolustaja Zach Werenskin kauden päättänyt loukkaantuminen sekä Patrik Laineen tuorein huili ovat nostaneet tapetille kysymykset siitä, pitäisikö Jarmo Kekäläisen heittää hanskat tiskiin kuluvan kauden osalta ja lyödä muutama pelaaja lihoiksi varausvuorojen ja paremman varauslottosijan saamiseksi. Tarjolla tulevan kesän NHL Draftissa olisi nimittäin sukupolvitason megalupaus Connor Bedard.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan yksi todennäköisimmistä lähtijöistä olisi seuran ykköspakiksi Werenskin loukkaantumisen myötä noussut Vladislav Gavrikov.

– Gavrikov on löytänyt itsensä tilanteesta, jossa hän on muutaman kuukauden päässä vapaan agentin statuksesta ja Columbus on matkalla väärään suuntaan. He ovat tehneet vuokrapelaajistaan kauppaa Toronton kanssa jo aiemmin ja saatamme nähdä Kekäläisen tekevän sen uudelleen, Seravalli arvioi.

Toronto Maple Leafs kaipaa kipeästi apua puolustukseensa Jake Muzzinin pitkäksi arvioidun poissaolon vuoksi. Leafsin lisäksi Edmonton Oilersin, Ottawa Senatorsin ja Los Angeles Kingsin uskotaan olevan kiinnostunut Gavrikovin palveluksista. 28-vuotias pakkijärkäle kuittaa viimeisestä sopimuskaudestaan varsin maltillista 2,8 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.