Toronto Maple Leafs on suunnannut katseensa NHL:n maalivahtimarkkinoille. Kanadalaisseuran molemmat NHL-tason maalivahdit Ilja Samsonov ja Matt Murray ovat sivussa loukkaantumisen takia.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittajan Frank Seravallin mukaan Maple Leafsin seurajohto kartoittaa tällä hetkellä vaihtoehtoja tolppien väliin. Seravalli uskoo, että Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo olisi Maple Leafsin ykköskohde.

– Kesällä tehdystä leikkauksesta toipunut Korpisalo pelasi lauantaina Suomessa Global Series -tapahtumassa. Blue Jacketsilla on tällä hetkellä yksi ylimääräinen maalivahti. Tiedämme, ettei heidän arvostama maalivahtilupaus Daniil Tarasov ei ole lähdössä minnekään. Korpisaloa tarjottiin jo viime kesänä NHL-seuroille keskivaiheen varausvuoroa vastaan. Hänestä tulee vapaa agentti ensi kesänä, Seravalli kirjoittaa.

Maple Leafsin maalia vartioi tällä hetkellä kokematon kaksikko: Erik Kallgren ja Keith Petruzzelli. TPS:stä tuttu Kallgren on pelannut NHL:ssä vain 18 ottelua, kun taas 195-senttinen Petruzzelli odottaa vielä debyyttiään kirkkaissa valoissa.