Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho oli huippuiskussa Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä. Hän viimeisteli hattutempun ja iski kaikkiaan tehot 3+1, kun Hurricanes kaatoi Buffalo Sabresin lukemin 5-3.

Aho naulasi joukkueensa avausmaalin tasakentällisin kahdeksan minuutin pelin jälkeen ja iski toisen ylivoimalla muutaman minuutin kuluttua. Molemmat maalit lähtivät Ahon lavasta suoraan syötöistä.

Hurricanesin kolmanteen maaliin Aho jakoi näyttävän syötön. Hän pyörähti maalin kulmalla jakaen samalla passin Martin Necasille, joka laukoi kiekon häkkiin. Kolmannen maalinsa Aho viimeisteli tyhjään rysään.

Teuvo Teräväinen kirjautti pisteet 0+2 syöttäen Ahon ensimmäisen ja kolmannen maalin. Hurricanesin neljännen maalin viimeisteli puolestaan Jesperi Kotkaniemi, jolle maali oli kauden ensimmäinen. Antti Raanta torjui joukkueen maalilla 22 kiekkoa.

Aho on viimeistellyt nyt tehopisteet 7+8=15 kauden 11 otteluun. Teräväisellä on kasassa samaan ottelumäärään pisteet 0+5 ja Kotkaniemellä tehot 1+2.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
Sebastian is putting the league on notice 📋

x - Carolina Hurricanes

@Canes
Bruh 🥵

x - Carolina Hurricanes

@Canes
The spin move. The Finnish.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
HE'S HERE
HE'S THERE
HE'S EVERY FREAKING WHERE
A-HOOOOO, A-HOOOOOO