Dallas Starsin Joel Kiviranta on pelannut tällä kaudella roolissaan ihan hyvin ja onnistuneesti. Alaketjujen raataja on nakuttanut kahdeksaan peliin tehot 3+0, ketjukavereista Radek Faksa ja Luke Glendening ovat vasta yhdessä pisteessä.

Stars-luotsi Peter DeBoer kehui NHL:n nettisivujen mukaan nelosketjun trioa.

– Nelosketjun hyökkääjät ovat olleet todella hyviä. Puhuimme kauden alla siitä, että meidän täytyy pystyä pyörittämään neljää ketjua, emmekä aio laittaa väkisin tiettyjä ketjuja vastustajan tiettyjä ketjuja vastaan. Olemme pystyneet tekemään sitä. Nuo kaverit ovat mahdollistaneet sen,.

Jokaisella on kuulemma oma taitoarsenaalinsa.

– He painavat koko ajan ja heidän jalkansa liikkuvat.

– He hyökkäävät päin ja pakottavat vastustajan kiekonmenetyksiin. Kun pääsee tälle tasolle, täytyy osata tehdä vähintään yhtä tai kahta asiaa todella huipputasolla. Noilla jätkillä ne ovat se moottori ja työmoraali, viime kaudella Vegas Golden Knightsia luotsannut DeBoer näki.

Sitten hän kehui vielä erikseen suomalaista, joka iski viime kaudella 56 runkosarjapeliin vain yhden maalin ja seitsemän pistettä.

– Kiviranta on ollut loistava. En juuri huomannut häntä viime kaudella, koska en nähnyt häntä paljon muuten kuin tilastoista. Hänen kautensa ei ollut niin hyvä kuin hän olisi halunnut.

– Hän palasi motivoituneena ja halusi todistaa olevansa se pelaaja, jonka näimme kuplassa, ja hän on tehnyt sen. Hän on ollut todella hyvä.