Dallas Starsin suomalaispelaajat nousivat tiistain vastaisena yönä isoon rooliin NHL:ssä, kun tähtipaidat kaatoivat Winnipeg Jetsin 4-1.

Voimakkaasta lyöntilaukauksestaan tuttu Jani Hakanpää vastasi 2-1-voittomaalista ottelun toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla, ja pian perään Joel Kiviranta kenties ratkaisevan oloisen 3-1-maalin Esa Lindellin syötöstä.

Kolmannessa erässä Jetsin arkkuun ihan viimeisen naulan nakutti Miro Heiskanen ylivoimalla. Tähän maaliin ykkössyötön saalisti Roope Hintz.

Suomalaiset putsasivat pelin jälkeen ottelun tähdet itselleen.

Heiskanen pelasi ottelussa vajaat 25 minuuttia nousten matsin ykköstähdeksi. Hakanpää kellotti peliaikaa reilut 18 minuuttia saaden kakkostähden arvostuksen ja kaksi sekuntia päälle 11 minuuttia pelannut Kiviranta nousi kolmostähdeksi.

Kaikkien tähtien meneminen suomalaispelaajille on harvinainen temppu.