Daily Faceoffin toimitus on tehnyt omat veikkauksensa NHL-palkintojen saajiksi. Kyselyyn vastasi kahdeksan toimittajaa. Joidenkin palkintojen kohdalla vallitsi selkeä yksimielisyys, mutta osan kohdalla on nähtävissä merkittävää hajontaa.

NHL:n parhaaksi puolustajaksi jokainen povasi Cale Makaria, ja pistepörssin voittaa kaikkien mielestä Connor McDavid. Maalipörssin voittaa Mike McKennan mielestä Leon Draisaitl, mutta muiden äänet päätyivät Auston Matthewsille.

Taalaliigan arvokkaimman pelaajan Hart Trophyn voittaa viiden toimittajan mielestä McDavid, mutta kolmen ääni annettiin Kirill Kaprizoville. Myös parhaan puolustavan hyökkääjän Selke-pystin kohdalla äänet jakautuivat hyvin tasaisesti, mutta Aleksander Barkovin neljä ääntä oli suurin määrä. Patrice Bergeronia ehdotti kolme, ja yksi ääni meni Elias Lindholmille.

Calder-palkinnosta oli suurta erimielisyyttä, mutta eniten mainintoja sai kolmen äänen Matthew Beniers. Kaksi ääntä sai Mason McTavish, ja yhden äänen kerhossa olivat Marco Rossi, Kent Johnson ja Owen Power.

Parhaaksi maalivahdiksi puolet äänistä osuivat Ilja Sorokiniin. Kaksi mainintaa sai Igor Shestjorkin, ja yksi ääni annettiin sekä Juuse Sarokselle että Jacob Markströmille. Andrei Vasilevski ei siis ollut enää kenenkään mielestä ykkössuosikki Vezina-voittajaksi.