Winnipeg Jetsin supertähti Pierre-Luc Dubois on kommentoinut ensimmäistä kertaa mieheen viime päivien aikana liitettyjä siirtohuhuja.

Aiemmin urallaan kertaalleen siirtopyynnön jättänyt ja tuolloin Columbus Blue Jacketsista Winnipegiin vaihdossa Patrik Laineeseen kaupattu kanadalainen on huhujen mukaan pyytänyt nykyiseltä seuraltaan siirtoa kotikaupunkinsa Montreal Canadiensiin.

Nyt entinen kolmosvaraus kuitenkin tyrmää huhut suoralta kädeltä.

– Jos haluaisin pois täältä, olisin pyytänyt siirtoa. En kuitenkaan ole tehnyt sitä! En kertaakaan. Se ei ole käynyt edes mielessäni, 24-vuotias supertähti kertoo Winnipeg Sunille Zoomin kautta antamassaan haastattelussa.

Dubois osallistui taannoin Montrealissa järjestettyyn NHL:n varaustilaisuuteen, mikä oli omiaan lisäämään vettä huhujen myllyyn. Tähtisentterin itsensä mukaan kyse oli kuitenkin siitä, että miehen yhteistyöpankki kutsui tämän tapahtumaan.

Dubois allekirjoitti hiljattain Jetsin perustarjouksen, joka pitää miehen näillä näkymin seurassa ainakin tulevan kauden loppuun. Dubois kuittaa tuoreesta sopimuksestaan kuusi miljoonaa dollaria.