Colorado Avalanchen tähtipelaajat Mikko Rantanen sekä Nathan MacKinnon pelaavat tuttuun tapaan loistavia pudotuspelejä. Rantanen on iskenyt 14 otteluun tehopisteet 5+12=17, kun taas MacKinnonilla on kasassa samaan ottelumäärään tehot 11+7=18.

Miehet ovat pelanneet urallaan pudotuspeleissä aina kovalla tasolla. Tähän mennessä Rantasella on kasassa 57 otteluun pisteet 23+46=69, kun taas MacKinnon on iskenyt 64 otteluun tehopisteet 39+48=87.

Molemmat ovat siis pelanneet pudotuspeliurallaan reilusti yli piste per peli -tahdilla. Tarkalleen ottaen Rantanen on iskenyt pudotuspeleissä 1,21 pistettä per ottelu, kun taas MacKinnonin vastaava lukema on 1,36.

NHL:n pudotuspelihistorian kaikkien aikojen vertailussa molempien piste per peli -tahti mahtuu jopa TOP-10:een. MacKinnonilla on kuudenneksi paras piste per peli -lukema, kun taas Rantanen on sijalla kymmenen. Kärjessä komeilee Wayne Gretzky, joka iski pudotuspeleissä 1,84 pistettä per ottelu. Listaukseen on huomioitu kaikki pelaajat, jotka ovat pelanneet urallaan vähintään 25 pudotuspeliä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.