Buffalo Sabresin GM Kevyn Adams avasi Buffalo Newsille suunnitelmiaan kesän vapaiden markkinoiden osalta.

Seurapomo paljasti hakevansa joukkueeseen mm. uutta maalivahtia sekä oikealta laukovaa konkaripuolustajaa pelaamaan yhdessä NHL:ään tulevaksi kaudeksi siirtyvän viime vuoden varaustilaisuuden ykkösnimi Owen Powerin kanssa.

– Adamsin mukaan Buffalo ottaa osaa kesän maalivahtimarkkinoille. Craig Anderson on yksi vaihtoehto siinä tapauksessa, että hän päättää jatkaa pelaamista. Adams ei halua palkata maalivahtia, joka veisi liikaa peliminuutteja Ukko-Pekka Luukkoselta tai Devon Leviltä, Buffalo Newsin Lance Lysowski kertoo

Sabresin kesän 2019 ykkösvaraus Ryan Johnson sen sijaan on päättänyt jatkaa uraansa Yhdysvaltain yliopistosarjassa. 20-vuotias puolustaja aloittaa syksyllä neljännen vuotensa Minnesotan yliopistojoukkueessa.