Vegas Golden Knights otti viime yönä tärkeän jatkoaikavoiton Washington Capitalsista lukemin 4-3. Sarjapisteiden myötä joukkueen pudotuspeliunelma on yhä elossa.

Voitosta huolimatta Vegasin joukkueesta löytyy yksi pelaaja, joka ei varmasti ole viime yön otteluun tyytyväinen. Hän on maalivahti Robin Lehner.

Edellisen tappion jälkeen Vegasin päävalmentaja Peter DeBoer antoi Lehnerille kovaa kritiikkiä. Silti valmentajalla oli ruotsalaiseen sen verran luottoa, että hänet laitettiin tolppien väliin jo seuraavaan matsiin.

Lehner aloitti ottelun hyvin. Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli 1-1 tasatilanteessa, ja ruotsalaisvahdille oli kertynyt 12 torjuntaa.

DeBoer ei kuitenkaan pitänyt Lehnerin otteista. Hän vaihtoi toiseen erään maalille Logan Thompsonin ja otti Lehnerin penkille. Kyseessä on poikkeuksellinen epäluottamuksen osoitus.

Lehner tienaa vuodessa 5 miljoonaa dollaria. Hänen sopimuksensa Vegasin kanssa on voimassa aina kesään 2025 saakka. Tällä kaudella Lehner on pelannut 43 ottelua torjuntaprosentilla 90,7.