Montreal Canadiensin kesken kauden Colorado Avalancheen vaihtanut Artturi Lehkonen pääsee nauttimaan sittenkin pudotuspelikiekosta.

Habs tarpoo taalaliigan hännillä, eikä se tule yltämään jatkoon. Avs puolestaan sinetöi pudotuspelipaikan jo viime yönä Pittsburgh Penguinsista irronneella 6-4-voitolla. Lehkonen ampui uudessa joukkueessa ensimmäisen maalin ladattuaan kiekon lopussa tyhjiin.

Osuma oli 26-vuotiaalle hyökkääjälle ensimmäinen uudessa joukkueessa. Coloradossa on potentiaalia, mutta jalkojen on syytä pysyä maassa.

– Meillä on lahjakas joukkue, eikö vaan? Odotukset ovat korkealla. On vaikeaa olla pitämättä meidän kaudesta tähän mennessä. Pidän näkemästäni todellakin. Minusta tuntuu, että parannamme alati ja sitä haluamme tehdä loppuun asti, päävalmentaja Jared Bednar sanoi NHL:n nettisivuilla.

– Olemme rakentaneet tänne vahvaa kulttuuria, meillä on paljon upeita pelaajia. Mutta se ei vielä tarkoita mitään. Voitimme runkosarjan viime vuonna, Nathan MacKinnon pyöritteli.

Joukkueen viime kausi päättyi upeasta talvesta huolimatta pudotuspeleissä jo toiselle kierrokselle Vegas Golden Knightsin rynnistäessä konferenssifinaaleihin voitoin 4-2.