Calgary Flames on valmis tarjoamaan jättimäistä jatkosopimusta supertähdelleen Johnny Gaudreaulle, kertoo Calgary Hockey Now’n toimittaja Steve MacFarlane.

Kuluvalla kaudella jopa sarjan arvokkaimmalle pelaajalle annettavan Hart-palkinnon saajaksi tyrkyllä oleva pienikokoinen jenkkitaituri on iskenyt 68 pelissä jo 92 tehopistettä. Tällä hetkellä näyttääkin päivänselvältä, että 28-vuotias laituri on saamassa massiivisen korotuksen nykyiseen 6,75 miljoonan dollarin vuosipalkkaansa.

Gaudreau on tällä hetkellä pistepörssissä neljäntenä, joskin viidellä viittä vastaan pelissä mies on koko NHL:n ylivoimainen ykkönen 70 pisteellään. Matkaa seuraaviin on 10 pistettä.

– Hänen palkkansa noussee 6,75 miljoonasta 10 miljoonaan dollariin, mikäli kyseessä on kahdeksan vuoden jatkosopimus. Kyseessä on 28-vuotias pelaaja, joka haluaa pitkäaikaisen sopimuksen, Flamesiä läheltä seuraava MacFarlane arvioi.

Gaudreaun tapauksessa kuluva kausi ei ole ollut mikään suonenveto. Yhdeksättä kauttaan taalajäillä pelaava taituri on pelannut NHL:ssä 588 ottelua ja tehnyt niissä 202 maalia ja 586 tehopistettä.