Montreal Canadiensin tähtimaalivahti Carey Pricen siirto toiseen NHL-seuraan ensi kesänä on hyvinkin mahdollista, arvioivat Sportsnetin sisäpiiritoimittajat Elliotte Friedman ja Jeff Marek.

Koko kauden pelaamatta ollut konkarimaalivahti tarvitsisi kuitenkin alleen pelejä todistaakseen muille seuroille olevansa riskin arvoinen sijoitus.

– Näemmekö Pricen tositoimissa? Siinä on ainoa asia, jota seuraan Canadiensin osalta loppukauden aikana, koska jos Price palaa ja pelaa, uskon mahdollisuuteen siitä, että hän pääsee johonkin toisaalle ensi kaudeksi, Friedman toteaa 32 Thoughts -podcastissaan.

– Voin hyvin nähdä Pricen tekevän paluun ja jatkavan sitten toisaalle ensi kaudeksi, Marek komppaa.

Canadiens tehneekin kaikkensa saadakseen Pricen mukaan muuten merkityksettömiin runkosarjan lopun peleihin. Samalla seurajohto ja valmennus saisivat itse tilaisuuden katsastaa pitkäaikaisen supertähtensä nykyvireen.

– Tulee olemaan erittäin vaikeaa kaupata Pricea, ellei hän pelaa loppukauden aikana ainuttakaan ottelua. Mikäli hän saa vyölleen edes muutaman pelin, näen mahdollisuuden siirrolle olevan olemasssa, Friedman päättää.

Täysin mutkatonta 34-vuotiaan maalivahdin kauppaaminen toisaalle ei ole. Pricen 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkan takaavassa ja vasta keväällä 2026 umpeutuvassa sopimuksessa on täysin siirtopykälä.