Dallas Stars sai äsken iloisia uutisia, kun tähtipakki Miro Heiskanen palasi äskettäin NHL-askiin huilattuaan liki kuukauden. Pelaaja luuti Anaheim Ducksia vastaan ensiksi vajaat 20 minuuttia ja toisessa kohtaamisessa perään peräti reilut 27 minuuttia.

Suomalaisen paluu loppukevään tosipelien lähestyessä on taatusti iloinen asia niin päävalmentaja Rick Bownessin kuin koko tähtipaitaisen yhteisön kannalta.

– Huippupelaajat haluavat olla jäällä, kun ottelua ratkotaan. Jotkut taas hermoilevat niissä tilanteissa hieman, mutta huippupelaajat, kuten Miro, haluavat pelivälineen ja haluavat olla jäällä, luotsi sanoi NHL:n nettisivujen mukaan.

– Kun pelataan ratkaisuhetkiä, Miro haluaa olla jäällä, hän haluaa pelivälineen ja hän haluaa pelata kiekon kanssa. Ja sitä asiaa olen aina rakastanut.

Dallasilla alkaa olla käsillä pian ne kuuluisat ratkaisuhetket. Joukkue on keskisessä divisioonassa viidentenä, kolme pinnaa nelossijaa perässä. Tähtipaidoilla tosin on kaksi ottelua Nashville Predatorsia vähemmän pelattuna.