Chicago Blackhawks koki viime yönä NHL-kauden nöyryyttävimmän tappionsa. Chicago hävisi Buffalo Sabresille lukemin 5-6.

Chicago sai ottelun hurjan startin. Toisen erän alussa seura oli jo purjehtinut 4-0 johtoon, eikä Buffalosta näyttänyt olevan mitään vastusta. Tilanne kuitenkin kääntyi nopeasti.

18 minuutissa Buffalo paukutti neljä maalia ja tuli tasoihin. Chicago onnistui vielä kasaamaan rivinsä kolmannessa erässä ja meni Alex DeBrincatin maalilla 5-4 johtoon. Joukkueen selkäranka ei kuitenkaan kestänyt.

Buffalo tuli kolmannessa erässä vielä tasoihin. Sabresin voittomaali syntyi, kun ottelua oli jäljellä enää 11 sekuntia.

Chicagon epäonnen soturi oli maalivahti Kevin Lankinen. Hän torjui ottelussa 31 kertaa, mutta ei kyennyt pysäyttämään joukkueensa romahdusta. Hänen torjuntaprosenttinsa oli murheellinen 83,8.

Voit katsoa koosteen Chicagon romahduksesta alta.