Minnesota Wildista siirron San Jose Sharksiin tähtihankinta Marc-Andre Fleuryn tieltä NHL:n siirtotakarajalla saanut suomalaismaalivahti Kaapo Kähkönen ei onnistunut torjumaan joukkuettaan voittoon ensimmäisessä ottelussaan.

Kähkösen 36 torjuntaa olivat laiha lohtu Edmonton Oilersin napattua kotonaan ottelusta 2-5-voiton. Kähkönen joutui varsinkin alivoimalla kovaan tulitukseen.

– Tunsin oloni hyväksi alusta saakka. Ei tietenkään se tulos, mitä halusimme. Hyvä ei ole riittävän hyvä tässä liigassa, Kähkönen lataa tiskiin karun faktan omasta ja joukkueensa pelaamisesta Sharksin kotisivuilla.

– Toivoin, että olisin pystynyt tekemään yhden tai kaksi pelastusta enemmän, mutta kaiken kaikkiaan minusta tuntui hyvältä. Kaverit ovat olleet mahtavia.

Sharksin päävalmentaja Bob Boughner antoi Kähköselle puhtaat paperit miehen ensimmäistä Sharks-pelistä.

– Hän taisteli kovaa. Ollakseni rehellinen, meidän alivoimapelaamisemme petti hänet, Boughner kuittaa Oilersin tehtailemat kaksi alivoimaosumaa.

Loppukausi on Sharksille merkityksetön, sillä joukkue on pudonnut jo 11 pisteen päähän lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta.