Vegas Golden Knightsia pidettiin yhtenä NHL:n suurimmista mestarisuosikeista. Joukkue on kuitenkin ajautunut isoihin ongelmiin.

Tällä hetkellä Vegas pitää vielä viimeistä pudotuspelipaikkaa hyppysissään. Joukkue on kuitenkin pelannut paljon vastustajiaan enemmän.

Osittain Vegasin ongelmia selittävät isot loukkaantumishuolet. Kokoonpanosta sivussa ovat nyt Jack Eichel, Mark Stone, Max Pacioretty, Robin Lehner, Reilly Smith, Alec Martinez, Brayden McNabb, Nic Hague sekä Ben Hutton.

Erityisesti Lehnerin loukkaantuminen on merkittävä. Vegas on kärsinyt viime aikoina isoista maalivahtiongelmista. Vegasin on kuitenkin opeteltava tulemaan toimeen ilman ykkösvahtiaan.

– Tässä vaiheessa kaikki merkit osoittavat, että Robin Lehnerin viimeisin loukkaantuminen on merkittävä. Epäröin asettaa aikamäärettä sen suhteen kaiken epävarmuuden vuoksi, mutta on hyvin mahdollista, että hän on sivussa loput runkosarjasta, kirjoittaa Vegasia seuraava toimittaja Jesse Granger.

Jesse Granger

@JesseGranger_
At this point all signs point to Robin Lehner’s latest injury being a significant one.

I hesitate to put a timeline on it, because of the uncertainty, but it’s very possible he misses the rest of the regular season.