Aleksandr Ovetshkin on ollut viime aikoina myrskyn silmässä. NHL-ikonin sädekehä on himmentynyt rajusti, kun hänen aiemmin ylistämänsä Vladimir Putin aloitti sodan Ukrainaa vastaan.

Ovetshkinilta ja muilta NHL:n venäläistähdiltä on vaadittu Putinin ja Venäjän toimien tuomitsemista. Tähän mennessä kannanotot ovat olleet varovaisia ja vaisuja.

Teemu Selänne kommentoi asiaa Twitter-tilillään. Hän kannattaa sitä, että politiikan ja urheilun erottamisesta aletaan luopua.

– Vuosia sitten aloin tuomaan omia mielipiteitäni ja huolia yhteiskunnallisista asioista ja vastaus usein oli, mitä sä tyhmä jääkiekkoilija oikein selität. Pysy vaan lestissäsi ja mm. politiikka ja urheilu ei kuulu yhteen. Nyt nykypäivänä sitä näköjään suorastaan vaaditaan. Parempi näin, Selänne kirjoittaa.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Vuosia sitten aloin tuomaan omia mielipiteitäni ja huolia yhteiskunnallisista asioista ja vastaus usein oli mitä sä tyhmä jääkiekkoilija oikein selität,pysy vaan lestissäsi ja mm.politiikka ja urheilu ei kuulu yhteen nyt nykypäivänä sitä näköjään suorastaan vaaditaan,Parempi näin