Chicago Blackhawksin seuralegenda Patrick Kanen sekä maalivahti Marc-Andre Fleuryn tulevaisuus Tuulisen kaupungin joukkueessa on puhuttanut tasaisin väliajoin NHL-seuraajia.

Kolme kertaa Stanley Cupin voittoa Blackhawks-paidassa juhlineen Kanen on uskottu katselevan muita vaihtoehtoja siinä tilanteessa, että seura päättäisi aloittaa totaalisen uudelleenrakennuksen. Miehen tuoreet, sisäpiiritoimittaja Ben Popelle antamat kommentit puhuvat kuitenkin toista kieltä.

– Tulevaisuus näyttää, mihin suuntaan seura on menossa. Mutta ollakseni rehellinen, rakastan tätä kaupunkia. Tässä lajissa ei ole useita kavereita, jotka saavat pelata koko uransa yhdessä joukkueessa. Haluaisin päättää urani Blackhawksissa. Se olisi suuri kunnia ja etuoikeus, 33-vuotias taituri ilmoittaa kysyttäessä siirtohaluista.

Myös parin kuukauden ajan siirtohuhuissa pyörineen Fleuryn on kerrottu haluavan jatkaa kauden loppuun asti nykyisessä seurassaan. 37-vuotiaasta maalivahtilegendasta on tulossa kauden jälkeen rajoittamaton vapaa agentti. Fleury saa tuolloin ensimmäistä kertaa urallaan päättää itse tulevan seuransa, sikäli kun upea ura jatkuu vielä ensi kaudellakin.