Chicago Blackhawksissa puhaltaa muutoksen tuulet.

DailyFaceoff-sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli raportoi keskiviikkona, että Blackhawksin väliaikaisen GM:n Kyle Davidsonin puhelin on käynyt viime aikoina kuumana.

Seravallin mukaan Davidson kuunnellut tarjouksia NHL:n parhaisiin maalintekijöihin lukeutuvasta Alex DeBrincatista. Blackhawksin uskotaan olevan valmis kauppaamaan kirkkain timanttinsa pois, jos oikea tarjous tulee vastaan.

24-vuotias DeBrincat on tehnyt tällä kaudella 49 ottelussa 27 maalia ja 40 tehopistettä. Taitava yhdysvaltalainen on täyden runkosarjan pelatessaan huimassa 47 maalin tahdissa.

Myös Blackhawksin ykkösketjuun nostettu Brandon Hagel on kerännyt taloudellisen sopimuksensa ansiosta kiinnostusta NHL:ssä.

– Lähteidemme mukaan Davidson on kuunnellut tarjouksia DeBrincatista ja Brandon Hagelista. Erityisesti Hagel kiinnostaa, sillä NHL-seurat kuolaavat suorastaan noin halvan ja pitkän sopimuksen perään. Hänen vaihtoarvonsa on luultavimmin ensimmäisen kierroksen varaus sekä hyvä kiekkolupaus, Seravalli kirjoittaa.