Mack Guzda on toistaiseksi melko tuntematon nimi, mutta tällä hetkellä NHL:ssä käydään kovaa kilpailua 21-vuotiaan maalivahdin palveluksista. Barrie Coltsiin kesken tämän kauden treidatun yli-ikäisen OHL-kassarin perässä on Sportsnetin Jeff Marekin mukaan ainakin seitsemän joukkuetta.

Guzda aloitti kautensa hieman heikomman Owen Sound Attackin maalilla torjuntaprosentilla 91,5, mutta Coltsissa hän on torjunut kiekkoja 93,1 prosentin tarkkuudella. Isokokoinen veräjänvartija on ollut uudessa joukkueessaan lähes voittamaton, sillä hän on auttanut joukkueensa täyteen pistepottiin 11:ssä 14 ottelustaan hevospaidassa.

195-senttisestä Guzdasta on avoin kilpailu, sillä häntä ei ole varattu NHL:ään. Neuvonantaja NHL-uralle löytyy suvusta, sillä serkku Jeff Woywitka pelasi taalaliigassa lähes 300 ottelun uran.

Vahvimpina ehdokkaina Guzdan kiinnittämiseen osaksi omaa organisaatiotaan ovat Marekin mukaan Toronto Maple Leafs, Pittsburgh Penguins, New York Rangers ja Nashville Predators. Kiinnostuneita ovat myös New York Islanders, Carolina Hurricanes ja Anaheim Ducks.