Colorado Avalanche nappasi viime yönä sensaaitomaisen 4-3 jatkoaikavoiton Boston Bruinsista. Vielä kolmannen erän alussa Colorado oli 1-3 tappioasemassa. Tasoitusosuma syntyi viimeisellä minuutilla.

Colorado sai kuitenkin maksaa voitosta kovan hinnan. Joukkueen ykkössentteri Nathan MacKinnon loukkaantui ensimmäisessä erässä verisesti ja joutui jättämään matsin kesken.

MacKinnon loukkaantui Taylor Hallin voimakkaan taklauksen seurauksena. Kontaktin katsottiin osuneen päähän ja Hallille tuomittiin ottelurangaistus.

Katsottuaan uusinnan tilanteesta tuomaristo pyörsi päätöksensä. MacKinnonin verinen loukkaantuminen oli epäonninen sattuma, kun hänen oma mailansa paiskautui häntä vasten kasvoja. Hallin tuomio muutettiin kakkoseksi.

Coloradon ykkösketjun keskelle nostettiin Nazem Kadri. Hänkin pelaa erinomaista kautta. Kadri on iskenyt 37 ottelussa tehot 16+36=52.

Voit katsoa MacKinnonin loukkaantumisen alta.