Zach Boychuk on Carolina Hurricanesin ykköskierroksen varaus vuodelta 2008. Hän pelasi NHL:ssä vain 127 ottelua, mutta nimi saattaa silti olla todella tuttu. Syy voi olla se, että jos olet rekisteröitynyt Twitteriin, Boychuk todennäköisesti seuraa tai on seurannut sinua.

Boychukin Twitter-seuraamiset herättivät aikanaan niin suurta ihmetystä kiekkomaailmassa, että The Athletic lähti selvittämään asiaa. He haastattelivat silloin KHL:ssä pelannutta hyökkääjää.

Boychukin tarkoitus on saada muita ihmisiä seuraamaan itseään seuraamalla heitä. Kun seuraajia alkoi kertyi, yritykset alkoivat kiinnostua yhteistyöstä.

– On yksi, joka on aika hulluissa numeroissa. Olen ollut todella valikoiva, Boychuk kommentoi vuonna 2018.

Sittemmin Boychuk on ollut vähemmän valikoiva. Hän jakaa Twitter-tilillään päivittäin oletettavasti maksettua mainossisältöä uusista kryptovaluutoista.

Monien Boychukin hehkuttamien kryptovaluuttojen kohtalo on ollut karu. NHL-tähti esimerkiksi hehkutti Tweety-kolikkoa, joka muuttui lähes arvottomaksi vain yksi päivää siitä, kun kaupankäynti alkoi.

Monia pienempiä kryptovaluuttoja on syytetty pump & dump -juonesta. Ideana on, että uutta valuuttaa hehkutetaan ennen kaupankäynnin alkua. Kun kaupankäynti alkaa, valuutan tekijät saavat myytyä omansa pois hyvään hintaan kiinnostuksen vuoksi, jonka jälkeen valuutan arvo romahtaa. Näin kävi esimerkiksi Boychukin mainostamalle Tweetylle.

Erikoista on se, että Boychukin kiekkoura jatkuu yhä samaan aikaan, kun kryptomainonta on käynnissä. Hän on pelannut tällä kaudella 21 ottelua Saksan pääsarjassa tehoin 7+6=13.

Zach Boychuk🐸

@ZachBoychuk
🚨@NewDogeBSC Just Launched!🚨

$NDOGE - 10K MC
Stealth Launched under 12 hours ago.
Lots of marketing coming now.
Liquidity locked Ownership Renounced and paying everybody in BNB Reflections. Should Moon.

poocoin.app/tokens/0x70949…

t.me/newdogebinance NFA

Zach Boychuk🐸

@ZachBoychuk
🚨@Dogecoinswap Gem!🚨

Launched a few days ago. Prices are rising sharply and Chart looks great #100xgem🚀
🐶
* Name: Dogecoin swap
* Symbol: DOGES
* Supply: 100.000.000
* Tax Sell/Buy: 0%

poocoin.app/tokens/0x8d694…

swapdoge.finance

t.me/Dogecoinswap NFA

Zach Boychuk🐸

@ZachBoychuk
🚨@ShibSaturnBSC Just Launched!🚨

Looks like the router clogged early on and mow its bottomed out so only up from here! 36k MC. Low cap degen play!

dextools.io/app/bsc/pair-e…

t.me/ShibSaturnBSC NFA