NHL-maailmaan kantautui perjantaina yllättävä uutinen, kun Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice ilmoitti eroavansa tehtävistään.

Jetsiä vuodesta 2013 lähtien valmentanut Maurice on nyt astunut lehdistön eteen selittämään täysin puskista tullutta ratkaisuaan.

– Tämä on loistava joukkue. Olen hyvä valmentaja – mutta joskus voit tehdä vain tietyn verran. Joskus joukkue tarvitsee uuden äänen. Joukkue ei luovuttanut suhteeni, mutta he tarvitsevat uuden äänen. Nyt oli oikea aika tähän ja tiedän sen, selvästi tunteikas Maurice kertoi lehdistölle Sportsnetin mukaan.

Maurice kertoi lehdistötilaisuudessa, että hän on menettänyt koronapandemian aikana intohimoaan työtään kohtaan. Hän myös vakuutti, että eropäätös oli vain ja ainoastaan hänen.

– Rakastan näitä jätkiä. Rakastan tätä paikkaa. Tiedän, että aikani on tullut. Tämä on hyvä asia Jetsille. Tämä on myös erittäin, erittäin hyvä asia minulle, Maurice jatkoi.

Mauricen nykyisen sopimuksen oli määrä päättyä kesällä 2023. Konkarivalmentajan 4,5 miljoonan dollarin palkalla varustetusta sopimuksesta löytyi myös pykälä kaudesta 2023-24.