Philadelphia Flyersin kauhut saivat viime yönä jatkoa NHL:ssä. Joukkue hävisi jo kahdeksannen ottelunsa putkeen, kun Tampa Bay Lightning tarjoili armottoman kylvetyksen 7-1 lukemin.

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen nostettiin ottelussa Flyersin ykköspakkipariin. Vastuu ja jää aika näkyivät rumina tilastoina. Hänen tehosaldonsa illalta oli -3. Nyt viimeisen neljän ottelun aikana Ristolaisen teholukema on ollut 11 pykälää pakkasen puolella.

Erityisen pihalla Ristolainen oli Ryan McDonaghin iskemässä ottelun avausmaalissa. Suomalaispuolustaja seilasi missä sattuu, eikä puolustanut oikein ketään. Maali ja viime kauden suoritukset saivat tunteet kuumenemaan myös sosiaalisessa mediassa.

– Ihan oikeasti, mitä helvettiä Rasmus Ristolainen oikein tekee? eräs fani päivittelee maalitilannetta.

– Ai mitä Rasmus Ristolainen tekee? En tiedä. Luultavasti katsoo Konecnya, Couturieria ja van Riemsdykia saamassa 20,5 miljoonaa palkkaa siitä, että eivät tee paskaakaan illasta toiseen, toinen fani vastasi.

– Rasmus Ristolaisen odotetaan pelaavan ykkösparissa Ivan Provorovin kanssa tänään. Ristolainen oli vaikeuksissa ykkösparin roolissa Buffalossa, ja hän näytti pärjäävän paremmin pienessä roolissa Flyersissa alkukaudesta. Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja, eräs kiekkoihminen arvioi.

Voit katsoa McDonaghin maalin alta.

x - Tampa Bay Lightning

@TBLightning
Mac Truck coming through! 🚛