St. Louis Bluesin takalinjoilta paikkansa löytänyt Niko Mikkola on luutinut joukkueen alakerrassa ennen keskiviikkoyön koitosta kuudessa pelissä pistein 1+0, ja peruspakin tehotilasto näyttää lukemaa +6. Blues-luotsi Craig Berube jakoi äskettäin kehuja suomalaiselle maailmanmestarille.

Pelaaja on merkitty kokoonpanoihin Scott Perunovichin rinnalle, mutta jatkossa suomalainen saatetaan nähdä myös muilla paikoilla.

– Mikkola on pelannut hyvin. Hänen aggressiivisuutensa on tulossa esille. Hän katkaisee vastustajan peliä aggressiivisuudella ja mailalla. Olen tykännyt Mikkolasta tähän asti.

Jeremy Rutherford

@jprutherford
Berube on Mikkola and how he’s looked with Parayko: “Mikkola has played well. His aggressiveness is really coming through. He breaks a lot of plays up with his aggressiveness and his stick. I’ve liked Mikkola so far. I think they’ve been a pretty good pair.” #stlblues

Vuoden 2019 maailmanmestari on summannut uransa 45 NHL-pelissä pisteet 2+4=6. Tällä kaudella Mikkola on ollut vain taalaliigan mukana, eikä hän menneen sesongin tavoin ole piipahtanut AHL:ssä San Antonio Rampagen väreissä.