Philadelphia Flyersin ja Tampa Bay Lightningin välisessä perjantaiyön NHL-pelissä nähtiin todella kummallinen erikoisuus. Tampan 3-4-voittoon voittolaukauskisan päätteeksi päättyneen ottelun jatkoaika vedettiin ilman ensimmäistäkään taukoa.

Se ei tauottomuudesta huolimatta ollut mitään läpsyttelyä, ja tämän todistaa esimerkiksi laukaukset. Ne kirjattiin Phillylle 4-3.

Lopulta Tampa oli parempi voittolaukauskisassa. Silti Flyersille mahtoi maistua pistekin, sillä joukkue nousi 3-3:een vain yhdeksän sekuntia ennen kolmannen erän loppua.

Ottelun ainoa suomalainen oli hävinneen kotijoukkueen kakkosparissa puolustanut Rasmus Ristolainen. Tehoitta jäänyt, mutta tehotilastoon lukeman +1 kerännyt pakki kellotti ottelussa peliaikaa yli 23 minuuttia.