Patrick Kane Blackhawksin kauden avausvoiton takuumies – tässä komea hattutemppu kokonaisuudessaan

© Kuva: Getty Images

Patrick Kanella oli pörssipäivä Ottawa Senatorsia vastaan. 3+1=4 -tehoillaan yhtä vaille jokaiseen Chicago Blackhawksin maaleista osallistunut varakapteeni auttoi joukkueensa kauden ensimmäiseen voittoon lukemin 5-1.

Kane ei ollut illan ainoa pistenikkari, sillä täksi kaudeksi paluun tehnyt kapteeni Jonathan Toews alusti kolme maalia. Myös Brandon Hagel ja Dominik Kubalik ylsivät kahteen pisteeseen.

Voitto oli kaivattua hyvää PR:ää Blackhawksille, joka on ollut kesän ja alkukauden kohujen kohteena. Kesällä pinnalle nousivat seksuaalirikoksen peittelysyytökset, kausi alkoi nousseisiin odotuksiin nähden katastrofaalisen huonosti ja lopulta syytökset realisoituivat todella karuun raporttiin, jonka seurauksena muun muassa Stan Bowman erosi GM:n paikalta ja entinen Blackhawks-valmentaja Joel Quenneville Panthers-pestistään.

 


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½