Washington Capitalsissa maaleja latova venäläistähti Aleksandr Ovetshkin otti jälleen tiistaiyönä roolia NHL:ssä. Pelaajan seura kaatoi Ottawa Senatorsin maalitalkoissa 7-5, ja venäläinen nosti kahdella häkillä taalaliigauransa maalimäärän jo 808:aan. Näistä runkosarjamaaleja on 737 kappaletta.

Samalla Ovetshkin pelasi uransa 84:nnen sellaisen keikkapelin, jossa hän on nakuttanut vähintään kaksi maalia. Hyökkääjä nousi tässä kategoriassa koko sarjan kärkeen. Kukaan muu ei ole pelannut yhtä montaa useamman maalin vieraspeliä taalaliigassa.

StatsCentre

@StatsCentre
Burying 2 in a 7-5 win for his @Capitals on the road against the Senators on Monday night, Alex Ovechkin continued to score at a more dominant level away from home in his NHL career as he notched his 84th career multi-goal effort to pass "The Great One" for top spot on this list

Stanley Cup -voittaja on tilastossa kärki yhdessä Wayne Gretzkyn kanssa, mutta nyt kaikkien aikojen kiekkoilijakin jäi taakse. Kolmospaikkaa pitää hallussaan 71 ottelulla Brett Hull, eikä kärkiseitsikössä ole Ovetshkinin lisäksi muita aktiiveja.