Philadelphia Flyers kaatoi Seattle Krakenin lukemin 6-1 maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Flyersin maalilla 23 kertaa torjunut Carter Hart nappasi näin ollen kauden avausvoittonsa.

Voitto olikin 23-vuotiaalle tähtimaalivahdille jo uran 50. NHL:ssä. Hän debytoi taalaliigassa kaudella 2018-19 ja on pelannut tähän mennessä vasta 103 ottelua. Käytännössä hän on siis voittanut joka toisen ottelunsa urallaan.

Hartin tahti onkin historiallisen kova. 2000-luvulla ainoastaan yksi maalivahti on saavuttanut nopeammin 50 voittoa Flyersin seurahistorian aikana. Hän on Roman Cechmanek, joka ylsi saavutukseen vain 88 ottelun jälkeen.

Kärkipaikkaa tilastossa pitää Pete Peeters, joka tarvitsi 50 voiton saavuttamiseen ainoastaan 78 ottelua. Hart on nyt Flyersin historian kuudenneksi nopeiten 50 voiton rajaan yltänyt maalivahti.

NHL Public Relations

@PR_NHL
That's Carter Hart's 50th career win. Among goaltenders to debut with the @NHLFlyers, Hart (23 years, 66 days) is the youngest at the time of the milestone victory.

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/15…