Anton Lundell on nyt debytoinut NHL-joukkue Florida Panthersin matkassa. Sentterilupaus pääsi kehiin rumaan 2-6-tappioon päättyneessä Tampa Bay Lightning -pelissä. Samalla katkesi pantteripaitojen koko treenikauden jatkunut, viisi ottelua käsittänyt voittoputki.

Vuonna 2001 syntynyt espoolaislähtöinen ykköskierroksen 12. varaus ei yltänyt tehoille ottelussa, jossa hän sai vastuuta kivasti yli 17 minuuttia. Lundell pääsi pelaamaan niin yli- kuin alivoimalla. Tehotilasto jäi yhden napsun verran pakkaselle.

Mason Marchmentin ja Patric Hörnqvistin kanssa kakkosketjun muodostaneelle Lundellille ensikosketus NHL-jäihin ei tullut maailman otollisimmassa paikassa. Pelaajalla oli allaan loukkaantuminen.

– Hän näytti hyvältä treeneissä, ja jo tulokasleirillä. Olen varma, että hän petraa jokaisessa vaihdossa, Panthers-luotsi Joel Quenneville oli sanonut seuran kotisivuilla äskettäin.

Tulos oli ilman Aleksander Barkovia pelanneelle Floridalle nolo. Joukkue oli voittanut ennen perjantaiyötä treenikauden kaikki matsiaan.