Carolina Hurricanes on tullut sosiaalisessa mediassa tutuksi seurana, joka ei ainakaan säästele sanoissaan. Joukkueen viestintä on humoristista ja letkeää, toisinaan jopa satiirista.

Tuorein kohu syntyi, kun Canes piikitteli Montreal Canadiensia Jesperi Kotkaniemen Habsiin siirtymisen jälkeen.

Seura esimerkiksi kertoi antaneensa Kotkaniemelle siirron yhteydessä 20 dollarin allekirjoituspalkkion. Numero viittasi Sebastian Ahon pelinumeroon, ja tempaus alleviivasi peliliikkeen olleen kosto Montrealin kaksi vuotta vanhasta vedosta.

Montreal siis teki Ahosta aikoinaan offer sheet -tarjouksen Carolinalle, ja tämä pisti nimensä lappuun. Hurricanes sai kuitenkin pitää Ahon tarjoamalla vastapalloon tasan samanlaista pahvia. Habsin temppua pidettiin kaikkena muuna kuin herrasmiesmäisenä vetona.

Lisäksi seura julkaisi Twitter-tilillään kilpailun, jossa fanit voivat twiittiä jakamalla voittaa 20 dollarin lahjakortin fanikauppaan.

Nyt sosiaalisen median käytöstä on kommentoinut pamppu pöydän päästä, Carolinan GM Don Waddell. Hän kertoi ajatuksiaan NHL:n nettisivuilla.

– Yritämme rakentaa tänne Raleighiin taas faniyhteisöä. Emme ole yhtä onnekkaita kuin vaikkapa Montreal tai muut kaupungit, joissa myydään katsomot täyteen.

– Meidän sosiaalisen median tiimimme tekee erinomaista työtä houkuttelemalla fanejamme mukaan.

Canes-leirissä ei kuulemma ole mitään Habsia vastaan, vaan seurassa yritetään rakentaa sitä kuuluisaa omaa juttua.

– Olemme sosiaalisesti melko aktiivisia ja teemme paljon juttuja. Se nyt vain on asia, jonka tunnemme olevan hyväksi faneille.