36-vuotias konkarihyökkääjä Corey Perry siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Tampa Bay Lightningin riveihin. Sopimuksen kokonaisarvo on kaksi miljoonaa dollaria.

Perry pelasi viime kaudella Montreal Canadiensissa 49 ottelua runkosarjassa, joissa syntyivät pisteet 9+12=21. Pudotuspeleissä hän tehtaili 22 otteluun tehot 4+6=10. Sitä edellisen kauden hän edusti Dallas Starsia, joten hän on kahden edellisen kauden päätteeksi ollut häviämässä Stanley Cup -finaaleissa.

Perry on pelannut valtaosan urastaan Anaheim Ducksissa. 13-vuotinen ura Ducksissa alkoi jo kaudella 2006-07. NHL-otteluita Perry on urallaan pelannut yhteensä 1 261, joissa on syntynyt 926 tehopistettä.

Kanadalainen kuuluu kolmen kullan klubiin, eli hän on voittanut Stanley Cupin, olympiakultaa (kaksi kertaa) ja maailmanmestaruuden. Lisäksi palkintokaapista löytyy kaksi nuorten maailmanmestaruutta ja World Cupin mestaruus. Henkilökohtaisella tasolla konkari on pokannut kertaalleen sekä Maurice Richard Trophyn että Hart Memorial Trophyn.

Sportsnet

@Sportsnet
Corey Perry is heading to Tampa. ⚡️

#NHLonSN | #NHLFreeAgency