Viime kauden Montreal Canadiensin riveissä viilettänyt konkarihyökkääjä Corey Perry on kommentoinut haluavansa jatkaa uraansa Canadiensin riveissä vielä ensi kaudellakin. Hänen yksivuotinen sopimuksensa päättyi ja hänestä olisi tulossa rajoittamaton vapaa agentti 28. heinäkuuta.

– Minussa on vielä paljon hyvää jääkiekkoa jäljellä ja haluaisin palata tänne takaisin ja kokea Montrealin joukkueen edustajana. Viime vuosi oli outo, perhettä ei ollut täällä ja kaikkea muuta, mutta niin, Perry kommentoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

36-vuotiaan kanadalaisen mukaan keskusteluja on jo jossain määrin käyty joukkueen GM Marc Bergevinin kanssa.

– Sanoin hänelle, että haluaisin palata takaisin ja olla osa tätä ja nähdä, mitä voimme tehdä jälleen ensi vuonna. Pääset niin lähelle ja maistelet sitä tunnetta ja haluat tehdä sen ja haluat tehdä sen vielä samojen tyyppien kanssa, jotka olivat siinä pukuhuoneessa, Perry viittaa Stanley Cupin voittamiseen, jota lähelle joukkue kuluneella kaudella pääsi.

Perry pelasi tämän kauden runkosarjassa 49 ottelua, joissa syntyivät pisteet 9+12=21. Pudotuspeleissä 22 peliin hän iski tehot 4+6=10.