NHL-kauden 2020-21 väliin tuntemattoman loukkaantumisen takia jättänyt Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews on nyt tullut julkisesti esiin ongelmansa kanssa.

Toews paljasti keskiviikkona Twitteriin julkaisemalla videolla, että hän on kärsinyt kroonisesta väsymysoireyhtymästä, joka on pitänyt hänet sivussa peleistä läpi viime kauden. Kanadalaishyökkääjän mukaan sairaus aiheutti ongelmia erityisesti kehon palautumisen kanssa.

Toewsin uran jatkumisesta on noussut esiin paljon spekulaatioita, mutta nyt mies katkoo näiltä ikäviltä huhuilta kaikki siivet.

– Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin jääkiekko. Odotan jo innolla, että pääsen United Centeriin pelaamaan ensi kaudella. Uskon, että paras on vielä edessä, Toews kertoi tunteikkaalla videolla.

Toews on parhaillaan Chicagossa valmistautumassa syksyllä starttaavaan NHL-kauteen. Kokenut keskushyökkääjä on pystynyt jo luistelemaan ja harjoittelemaan.

Jonathan Toews

@JonathanToews
I wasn’t too vocal about the things I went through this year. I appreciate the understanding and support and wanted to share this message on where I’m at.