Jo 16 kautta ja yli 1 200 ottelua NHL:ssä pelannut suomalaishyökkääjä Valtteri Filppula on halukas jatkamaan pelaajauraansa. 37-vuotias hyökkääjä kommentoi Ilta-Sanomille suunnitelmistaan uran jatkon suhteen.

– Kyllä mä haluan vielä pelata. Sen verran olen tehnyt päätöstä, että vielä en lyö naulaan. Jossakin vielä pelaan. Katsotaan, että missä. Sen suhteen ei ole ollut vielä mitään, Filppula kommentoi IS:lle.

Filppula on Detroit Red Wingsin 3. kierroksen varaus kesältä 2002. Hän on voittanut urallaan Stanley Cupin joukkueen riveissä kaudella 2007-08. NHL-urallaan hän on edustanut myös Tampa Bay Lightningia, Philadelphia Flyersia sekä New York Islandersia. Pisteitä hän on tehnyt yli 600.

Kokeneen pelurin tavoitteena on yhä pelata NHL:ssä, mutta jos se ei onnistu, niin hän on avoin muillekin vaihtoehdoille.

– NHL olisi ykkösvaihtoehto. Jos se ei onnistu, sitten katsotaan muita vaihtoehtoja. NHL:n suhteen varmaan joskus tuossa heinäkuun lopulla on enemmän infoa, että mitä täällä päin saattaisi olla.

NHL:ssä aukeavat vapaiden pelaajien markkinat 28. heinäkuuta. Filppulan sopimus päättyi tähän kauteen ja hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti, joten hän voi neuvotella minkä tahansa seuran kanssa sopimuksesta.