Huhut Minnesota Wildin paidassa loistavan tulokaskauden NHL:ssä pelanneen venäläishyökkääjä Kirill Kaprizovin paluusta KHL:ään ovat kiihtyneet viikonlopun aikana.

Syynä huhuihin on Wildin ja pelaajan leirin välisten sopimusneuvotteluiden takkuaminen. Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russo on nyt avannut takkuavien neuvottelujen syitä The Athleticin artikkelissaan.

– Wild haluaa kiinnittää kauden parhaan tulokkaan 7-8-vuotisella sopimuksella, joka tekisi samalla Kaprizovista koko seurahistorian parhaiten palkatun pelaajan. Samalla se maksaisi Kaprizoville 4-5 vuotta UFA-markkinoilla.

– Kaprizovin leiri ei ainoastaan tavoittele hieman lyhyempää sopimusta. Vaikuttaa siltä, että he ovat kiinnostuneita ainoastaan 2-3 vuoden siltasopimuksesta, Russo paljastaa.

Toisin sanoen venäläistaiturin leiri havittelee mahdollisuutta päästä mittauttamaan Kaprizovin arvon vapailla markkinoilla pelaajan tullessa parhaaseen, 27-28 vuoden ikäänsä. Tähtihyökkääjän leireineen uskotaankin käyttävän mahdollista paluuta KHL:ään vipuvartenaan siinä tapauksessa, että Wildin seurajohto ei suostu näiden ehtoihin.

24-vuotias Kaprizov iski tämän NHL-kauden runkosarjassa pelaamissaan 55 ottelussa huipputehot 27+24=51. Venäläinen on ykkösehdokas kuluvan kauden parhaalle tulokkaalle annettavan Calder-pystin voittajaksi.