24-vuotias Kirill Kaprizov pelasi huikean tulokaskauden NHL:ssä. Hän oli Minnesota Wildin ehdoton ykköshyökkääjä runkosarjassa. 55 ottelussa Kaprizov iski tehot 27+24=51.

Ensi kaudeksi Kaprizov tarvitsee uuden sopimuksen. Urakasta ei ole tulossa helppoa, kertoo NHL-asiantuntija Kevin Weekes.

– Juuri nyt keskustelut todennäköisen vuoden tulokkaan Kaprizovin ja Minnesota Wildin välillä ovat kylmenneet. Ymmärrykseni mukaan hän on Moskovassa ja uskotaan, että TsSKA on kiinnostunut nappaamaan hänet KHL:ään ja olympialaisiin, Weekes kirjoittaa.

Moskovan TsSKA pystyy varmasti tarjoamaan kovan tilipussin Kaprizovin kaltaiselle pelaajalle. Hänen nappaamisensa olisi myös iso imagovoitto KHL:lle.

Seuralla on myös hihassaan todella kova ässä. NHL-pelaajien osallistuminen olympialaisiin on vielä epävarmaa. TsSKA:n riveistä Kaprizov pääsisi varmasti edustamaan maataan olympiaturnaukseen.

LUE LISÄÄ AIHEESTA: Minnesotan supertähti Kirill Kaprizovia huhutaan KHL:ään – sisäpiiritoimittaja paljastaa: tästä kenkä puristaa