Tuukka Raskille rajua tylytystä – NHL-sisäpiiritoimittaja vaatii: ykkösvahti vaihtoon heti!

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin Tuukka Raskin heikot otteet New York Islandersia vastaan pelattavassa pudotuspelien toisen kierroksen sarjassa ovat nousseet isoksi puheenaiheeksi eri kiekkomedioissa.

Islanders johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2, ja Rask vaihdettiin pois maalilta kesken viidennen ottelun. Bruinsia läheltä seuraavan toimittaja Joe Haggertyn mielestä valmennuksen olisikin syytä korvata kokenut suomalainen 22-vuotiaalla tulokasvahti Jeremy Swaymanilla ennen kuin on liian myöhäistä.

– Bruins tarvitsee maalivahdin, jolla on kyky seistä päällään ja ryöstää jääkiekko-ottelu. Rask ei yksinkertaisesti näytä riittävän terveeltä ollakseen tuo maalivahti, toimittaja tylyttää Boston Hockey Now -sivuston kolumnissaan.

Haggerty epäilee hurjatahtisen pudotuspelirytmin yksinkertaisesti vieneen mehut 34-vuotiaasta Raskista.

– Kysymys kuuluu, olisiko Bruinsin parempi luottaa nyt 100-prosenttisessa kunnossa olevaan Swaymaniin vai Raskiin, mikä hänen kuntonsa ikinä onkaan.

Haggerty uskoo, että jo runkosarjassa 10 ottelua todella vakuuttavalla torjuntaprosentilla 94,5 pelannut Swayman saattaa olla Bruinsin ykkösvahti viimeistään ensi kaudella – ellei jo tämän kevään lopuissa pudotuspeliotteluissa.

– Tulevaisuus voi hyvin olla Swaymanin. Bruins voi yllättää kaikki ja luottaa jatkossa häneen. Tulokas on juuri nyt tulikuuma, eikä joukkue enää pian katso taakseen. Olemme nähneet samankaltaisia tarinoita aiemminkin pudotuspeleissä. Maalivahdinvaihdos saattaisi antaa joukkueelle sen kipinän, mitä se kaipaa noustakseen sarjasta jatkoon. Bruinsin joukkue näyttää hyvin turhautuneelta juuri nyt, Haggerty jatkaa tylytystään.

Bostonin kausi on katkolla ensimmäistä kertaa jo keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa pelattavassa Isles-sarjan kuudennessä pelissä. Bruins ilmoitti keskiviikkoiltana Suomen aikaa Raskin torjuvan joukkueen maalilla ottelussa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!